Дивани и фотьойли

Едва ли има мека мебел, която може да конкурира дивана по отношение на индивидуалния облик, който той придава на помещението. Затова и диваните  са създадени с изключително внимание към всеки детайл, така че да могат да Ви предложат неустоима комбинация от качество, удобство, функционалност и неподражаем стил.
Изберете цвят и материя за Вашата тапицерия, за да получите канапето, което ще приляга перфектно на Вашия дом или офис. За допълнителното Ви удобство предлагаме и промяна в размера на моделите дивани, която се уточнява допълнително. 
 Натиснете върху снимка за да я увеличите.
Колин разтегателен диван

Колин

Удобен за сън ,практичен и много лесен за разтягане.

Колин

 Изабел -рзатегателен диван.

Изабел

 Изабел -рзатегателен диван, удобен за сън ,практичен и много лесен за разтягане

Изабел

Предложение от колекцията мека мебел на Аксага, издържано в типичен британски стил и отличаващо се с прецизна ръчна изработка. Ако искате да внесете солидност, престиж и удобство във вашия дом, офис или хотел, то именно серията Честър е идеалният избор за Вас.

Честър

Функционален диван 3-ка с нов вид механизъм, превръщащ го в удобна спалня за ежедневно ползване. Астория се предлага с възглавници от формован дунапрен, които осигуряват неописуеми мекота и комфорт.

Астория

Палома е диван от колекцията мека мебел Аксага, който се произвежда с иновативен метален механизъм. Моделът е не просто стилен, но и изключително функционален, като лесно се трасформира за спане.

Палома

Алис е изискана седална мебел от колекцията мека мебел на Аксага, която ще внесе свежест и уют във Вашия дом. Диванът се трансформира в удобно за сън легло, коеот го превръща в практичен избор за жилища с по-малка площ.

Алис

Меката мебел Аква е оригинално решение за всеки тип обзавеждане. Както диванът, така и фотьойлът от серията се трансформират за спане. Дизайнът е просто великолепен, а силиконовият пълнеж на възглавниците гарантира удобство, за каквото не сте и мечтали.

Аква

Хавана е серия стилна и модерна мека мебел, изключително подходяща за офиси, заведения и лоби барове. Разчупения дизайн на дивана и фотьойла създава усещане за лукс и класа, а качествената изработка с пружини тип зиг-заг, гарантира комфорт.

Хавана