Рамки Paradise

Подматрачна рамка OPTIMAL STANDARD

Рамките OPTIMAL са изработени от дървена скара и дървени извити ламели, които разпределят равномерно тежестта на тялото, независимо от точките на натиск.
Те осигуряват проветряване и оптимално удобство, а еластичните носачи и гумените пети създават по-голяма гъвкавост при системата и я правят безшумна и комфортна по време на сън.

Състав на подматрачната рамка OPTIMAL STANDARD:
– Рамка от слоест дървен материал
– Ламели от импрегнирана дървесина
– Гумени обезшумителни пети

Гаранция: 24 месеца


Подматрачна рамка OPTIMAL LUX

Рамките OPTIMAL lux са изработени с изключително модерна ламелна система с използването на еластични носачи, които осигуряват много по – голяма гъвкавост. Този модел е изработен с двойно повече тънки ламели, в резултат на което се постига по-добра циркулация на въздух.
Моделът Optimal lux се препоръчва за латексови и мемори матраци.

Състав на подматрачната рамка OPTIMAL lux:
– Рамка от слоест дървен материал
– Ламели от импрегнирана дървесина
– Еластични носачи, изработени от специален висококачествен термоeластичен еластомер

Гаранция: 24 месеца
Металната скара гарантира по-добра издръжливост на рамката, а гумените пети допринасят за гъвкавост и безшумност на цялата система.Подматрачна рамка COMFO STANDARTРамките COMFO са създадени за още по-голям комфорт по време за сън. Те са изработени от подсилена метална рамка и ламели от многолистова дървесина, които поемат част от напрежението на човешкото тяло върху матрака.

Състав на подматрачна рамка Comfo Standard:
Подсилена метална рамка
Ламели от импрегнирана дървесина
Гумени обезшумителни пети

Гаранция: 24 месеца

 

Моделът COMFO lux се препоръчва за латексови и мемори матраци.Подматрачна рамка COMFO LUXРамките COMFO lux притежават всички характеристики на Optimal lux – модерна ламелна система, гъвкавост и добра циркулация на въздух. В допълнение металната рамка осигурява още по-голяма издръжливост на подматрачната система.

Състав на подматрачната рамка Comfo lux:
Подсилена метална рамка
Ламели от импрегнирана дървесина – 38 мм
Еластични носачи, изработени от специален висококачествен термоeластичен еластомер

Гаранция: 24 месеца

Легло МIRА

“MIRA” е луксозен модел, снабден с електронно задвижван механизъм за регулиране и повдигане на горната част на тялото, главата и долната част на тялото. Регулирането се извършва чрез безжично дистанционно управление, като степените са индивидулно подбрани от вас. ”MIRA“ е система за спане от най-висок клас за тези, които обичат лукса и комфорта.