Столове

МОДЕЛ ЛИЛИЯМОДЕЛ „ЛИЛИЯ“

Височина : 85 см. Дълбочина на седалката: 40 см. Височина на седалката: 45 см. Ширина на седалката: 41 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ НОНА ЕМАМОДЕЛ „НОНА ЕМА“

Здрав кухненски стол. Височина: 90 см. Ширина: 43 см. Дълбочина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см. Столът може да се изработи с ратанова седалка, с дамаска, с еко кожа и с дървена седалка. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ JAZZМОДЕЛ „JAZZ“

Височина до седалката: 45 см. Височина на облегалката: 95 см. Ширина на седалката: 45 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ ВИКТОРИЯ 1МОДЕЛ „ВИКТОРИЯ 1“

Най-популярния стол, който съчетава българските традиции, функционалност и добра цена. Изключително използван в заведения и трапезарии. Височина: 100 см. Ширина: 45 см. Дълбочина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ ВИКТОРИЯ 2МОДЕЛ „ВИКТОРИЯ 2“

Височина : 100 см. Дълбочина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см. Ширина на седалката: 43 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ ВИКТОРИЯ 3МОДЕЛ „ВИКТОРИЯ 3“

Височина: 100 см. Ширина: 45 см. Дълбочина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ ВИКТОРИЯ 4МОДЕЛ „ВИКТОРИЯ 4“

Височина: 100 см. Ширина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.


МОДЕЛ ЛАУРАМОДЕЛ „ЛАУРА“

Височина: 91 см. Ширина: 52 см. Дълбочина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см.


МОДЕЛ АУРА С ПОДЛАКЪТНИК МОДЕЛ „ЛАУРА С ПОДЛАКЪТНИК“

Височина: 91 см. Ширина: 52 см. Дълбочина на седалката: 45 см. Височина на седалката: 45 см.


МОДЕЛ БЕЛАСИЦАМОДЕЛ „БЕЛАСИЦА“

Височина: 85 см. Дълбочина на седалката: 40 см. Височина на седалката: 45 см. Ширина на седалката: 41 см. Може да бъде изработен с дамаска или еко кожа. Цвят на байца също е по избор на клиента.